Notícies

Informació i novetats de la protectora

Iniciem l'horari d'estiu del voluntariat

A partir d'aquesta setmana, iniciem l'horari d'estiu del voluntariat.

Això significa que els dimarts a la tarda, l'horari de voluntariat passa a ser de 18:00 a 20:00, per poder gaudir de les hores de sol i les temperatures més baixes.

D'altra banda, l'horari d'atenc...

Continua llegint

L'APAPE participa un any més a la festa de la primavera del 9 jardí

Com ja és habitual, aquest cap de setmana l'APAPE ha estat present a la fira de la primavera que organitza el 9 jardí.

Durant el cap de setmana, els nostres peluts ha estat de visita a les instal·lacions del 9 jardí, gaudint d'un passeig diferent, i enseny...

Continua llegint

En Juli ens ha deixat

El dia 6 de març en Juli es va ingressar a la clínica veterinària 1001 de Banyoles ja que es trobava amb vòmits i es trobava baix d'ànims.

Des de llavors, ha estat amb sèrum fisiològic i antibiòtics, i inicialment es creia que es tractava d'una pulmonia, que finalment es va descartar. La s...

Continua llegint

S'inicien les obres d'ampliació del centre d'acollida d'animals

Avui s'han iniciat les obres d'ampliació i millora del centre de recollida d'animals perduts i abandonats del Pla de l'Estany, situat a les instal·lacions de la deixalleria comarcal del Pla de l'Estany. Aquestes obres han de suposar l'aplicació de la capacitat del centre amb 10 noves gàbies, el ...

Continua llegint

Voluntàries de l'APAPE participen a la cursa de la dona de Girona

7 voluntàries de la protectora, han participat avui a la cursa de la dona de Girona, acompanyades de 7 dels gossos de l'entitat, la Rubí, en Tristan, en Peke, en Sigur, en Canuto, la Frisona, la Kenya, en Quereas i en Nino.

La cursa ha anat molt be i tots els gossos s'han portat fantàstica...

Continua llegint

Ampliació del termini d'inscripció a la campanya Posa-li el xip !

El període d'inscripció a la campanya posa-li el xip, s'amplia fins el dia 30 de setembre de 2018. Tots aquells que encara no s'hagin sumat a la campanya, tindran un mes més per d'inscriure's.

Continua llegint

Surt a licitació el projecte d'ampliació del centre de recollida d'animals del Pla de l'Estany

El passat dia 10 d'agost, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany va publicar l'anunci de licitació de les obres d'ampliació de la gossera comarcal del Pla de l'Estany.

El projecte consisteix en la construcció de 10 noves gàbies, l'adequació dels accessos i paviments al ce...

Continua llegint

L’APAPE inicia la campanya posa-li el xip

L’Associació de protecció i defensa dels animals de la comarca del Pla de l’Estany (APAPE), arranca la campanya “Posa-li el xip”, una campanya orientada a la identificació dels animals de companyia de la Comarca del Pla de l’Estany.

L’objectiu de la campanya es oferir als ...

Continua llegint

25 cadells trobats en una setmana

25 cadells repartits en tres cadellades diferents, 9 tenen aproximadament 1 mes i mig trobats a Esponellà, 9 tenen entre 1 i 2 setmanes i van ser trobats en una bossa dins d’un contenidor de brossa a Cornellà del Terri, i 7 d’aproximadament 1 mes, retirats d’una masia de Vilademuls.

“É...

Continua llegint

Actulitzem la política de privadesa

Amb l'entrada en vigor de la nova normativa europea de protecció de dades, hem revisat la política de privadesa per tal de clarificar alguns aspectes de la nostra política.

Com sempre, pots contactar amb nosaltres a través de [email protected] si tens qualsevol du...

Continua llegint