Notícies

 • La rosa solidària, compra-la a l'APAPE

  Aquest Sant Jordi, vine a comprar la rosa i el llibre de segona mà, a la parada de l'APAPE. Ens trobareu al llarg de tot el dia a la Plaça Major de Banyoles, al costat del restaurant el Capitell.
  22 d’abril de 2024 Fires i Events Continua llegint
 • Recaptats desparasitaris a tiendanimal

  Recaptats 185kg de pinso, i productes antiparasitaris per a tots els animals del centre, a la botiga tiendanimal de Salt.
  06 d’abril de 2024 Fires i Events Continua llegint
 • Hem de comunicar que en Klaus ens ha deixat

  Aquesta matinada, ens hem trobat en Klaus mort dins de la seva gàbia, a causa d'un atac de cor causat probablement per un episodi greu d'epilèpsia.
  22 de febrer de 2024 Animals Continua llegint
 • L'APAPE signa el contracte de gestió del CAAC

  L'APAPE signa el contracte de gestió del CAAC, per un mínim d'un any amb possibilitat d'una pròrroga d'un any. Aquest contracte, tot i suposar un petit augment en l'aportació econòmica, es perd flexibilitat de gestió.
  15 de gener de 2024 Refugi Pla de l'Estany Continua llegint
 • Fira de sant Martirià 2023

  Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Fira de Sant Martirià, i després d'un anys, l'APAPE hi ha tornat a assistir, en companyia d'alguns dels nostres peluts.
  19 de novembre de 2023 Fires i Events Continua llegint
 • Avui hem estat a la fira animalista a Salt

  Avui hem estat a la fira animalista de Salt, organitzada per Som amics dels animals i Tiendanimal. La fira s'ha celebrat al davant de la botiga d'animals, al costat de l'Espai Gironès, i ha contat amb la presència de diverses protectores
  21 d’octubre de 2023 Fires i Events Continua llegint