Suspensió de les activitats i atenció al públic per el COVID-19

Refugi Pla de l'Estany | 13 de març de 2020

Davant l’activació de la fase d’emergència 1 del Pla de Protecció Civil per a malalties emergents a Catalunya per la pandèmia ocasionada per el virus COVID-19, l’APAPE, com a mesura de responsabilitat, decideix suspendre el voluntariat i totes les activitats programades, per un període mínim de 15 dies. Aquesta suspensió, però, podrà allargar-se en base a l’evolució dels esdeveniments i les indicacions que proporcionin el Govern de Catalunya i el Departament de Salut.

D’altra banda, i per tal d’evitar desplaçaments innecessaris, es considera oportú també tancar l’atenció al públic a la gossera comarcal del Pla de l’Estany. Aquesta decisió es pren conjuntament amb els responsables de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Per el que fa al retorn dels animals perduts que es troben en custòdia al centre de Puigpalter, s’acordaran els retorns amb els propietaris en hores concertades i en el supòsit de que es decretin confinaments, durant aquests, no es cobrarien les taxes pertinents a l’estadia.

L’activitat habitual dels treballadors del centre es mantindrà com sempre, però a porta tancada.