Es tanca el voluntariat i l'atenció al públic els caps de setmana durant 15 dies

Refugi Pla de l'Estany | 30 d’octubre de 2020

En compliment de les noves mesures de prevenció i contenció del covid-19, anunciades ahir per el govern de la Generalitat, la Junta de l'APAPE creu convenient tancar les portes aquest cap de setmana i el següent.

Les noves mesures, apliquen restriccions en la mobilitat de les persones, i no es permet moure's del municipi de residència habitual entre les 6 de la tarda del divendres, fins les 6 del matí del dilluns següent. Aquestes mesures, en principi, només s'aplicaran durant 15 dies, i se sumen a les restriccions ja existents.

Veient que la comarca del Pla de l'Estany, te un dels índex més grans de risc de contagi, i de que molts dels visitants i voluntaris, son de fora del municipi de Banyoles, s'ha considerat convenient tancar les portes aquests dos caps de setmana al públic en general i als voluntaris, com a mesura de responsabilitat i per tal de contribuir a frenar la escalada de contagis.

El voluntariat continuarà obert els dimarts a la tarda, i l'atenció al públic es mantindrà de la mateixa forma i horaris, entre setmana.