Aranca la campanya "soc responsable" 2018, d'identificació i esterilització

Campanyes | 05 de febrer de 2018

La campanya "sóc responsable", és una iniciativa de FAADA, la fundació per l'assessorament i acció en defensa dels animals, amb col·laboració del Departament de Territori i Sontenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i de diferents centres veterinaris de Catalunya, que a partir del 5 de febrer i fins el 5 de maig, ofereix importants descomptes en la identificaciño i esterilització de gossos gats i fures.

Durant aquest 4 messos, els titulars d'un gos, gat o fura, podran inscriure's al web socresponsable.org, i gaudir de descomptes per tal de poder identificar amb microxip a les seves mascotes, com també gaudir de descomptes en la esterilització d'aquells animals que ja estiguin identificats.

Al Pla de l'Estany, l'únic centre adherit a la campanya, és Vet-Llar, al carrer valència de Banyoles, per el qual haureu de concertar hora.

La campanya soc responsable, es va iniciar l'any 2012, i ja s'han esterilitzat més de 40.000 animals, i se n'han identificat més de 25.000.

(http://faada.org/docs/socresponsable-identificar.jpg)Cal recordar, que la identificació dels gossos, gats i fures, i el seu corresponent registre al cens d'animals al municipi de residència, és obligatòria per llei, i la no identificació, pot suposar una multa de com a mínim 200 €. D'altra banda, quan un animal es troba correctament identificat, ajuda als centres de recollida d'animals i a les protectores, contactar amb els propietaris per tal de poder retornar-los l'animal perdut.

Trobareu més informació al web socresponsable.org